Isnin, 1 Mac 2010

Pink Muslimah Store 1st Giveway


Giveway kali ni adalah anjuran daripada Pink Muslimah Store.

Terma & Syarat tak susah.
Siapa2 yang berminat semua boleh join untuk cuba tuah masing2 kn..??

1. Menjadi followers kepada Pink Muslimah Store.

2. Letakkan banner giveway ini bersama2 dengan link Pink Muslimah Store di atas sidebar anda.

3. Buat entry yang ringkas berkenaan dengan giveway ini.

4. Mesti meninggalkan link u all dalam komen entry giveway ini di blog Pink Muslimah Store.

5. Dan pemenang akan dipilih melalui RANDOM ORG.

......Erm......

So, tunggu apalagi??

Syarat yang dikenakan simple je kan?? So, semua orang pun boleh buat.

Apa???

Nak tahu hadiah??

......Jeng, Jeng, Jeng......




Haaa... nilah dia habuan bagi yang menang !!

Caner?? Free ni tau....

Takkan free pun taknak??

Uish, uish, uish.... Rugi tau.....

So, jangan tunggu lagi.

Tamat pada : March 7, 2010.

Cepat, cepat..!!

Ops..!!

Adr jugak habuan untuk second place and third place.


Inilah dia, voucher RM10 untuk membeli barangan Pink Muslimah Store !!

Semuanyerr menarik nih, jom la ikut i join contest nih !!!

2 ulasan:

  1. salam ...

    u r qualified ...

    thanx 4 joining ... :)

    BalasPadam
  2. ..to Ummi Hanie..

    Thanks alot yE, Ummi..
    (^_^)

    BalasPadam